Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кохання без кордонів

Рік:
Ор. назва:
Bella Germania
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Грегор Шнітцлер
Тривалість:
00:42:47
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
У центрі уваги сюжету виявляється головна героїня Юлія. Вона працює простим модельєром, не особливо замислюючись про майбутнє і в той же час не турбуючись про минуле. Дівчина навіть особливо не намагалася розібратися у своєму родоводі, тому поява в її житті дивного дідка змусило світ Юлії перевернутися з ніг на голову. Головна героїня впевнена, що знала все про себе до цього дня. Адже старий розповідає про те, що є її дідусем, а батько, якого Юлія вважала всі ці роки загиблим, насправді живий. Можливо, незабаром героїні належить зустрітися з ним, але вона навіть не уявляє, чим ця зустріч обернеться. ©Kino4ua Кохання без кордонів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?