Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вініл

Рік:
Ор. назва:
Vinyl
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Багатий Коен
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Amedia
Останнім часом життя Річі Фіністра втратила сенс. Він більше не був тим талановитим хлопцем, якому вдавалося творити. Він більше не був тим, хто створював музику душі. Тепер він перетворився на звичайного чоловіка, спраглого повернути той час, коли про нього говорили, коли він був значущим. Зараз він знаходиться на дні своєї творчої кризи. Він всіляко намагається виборсатися, повернутися до музики, але йому не вдається написати хоч щось цікаве. Річі втратив надію повернутися в світ музичної індустрії, але все ж він продовжує робити спроби, так, для галочки. Його життя перетворилося на постійне похмуре існування, де на роботі він стикався з власними проблемами, а вдома йому доводилося вислуховувати про проблеми своєї дружини. Це життя йому не подобалася, але він вирішив, що змінить її для себе, і для мільярдів інших людей ... ©Kino4ua Вініл 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?