Kino4ua.com
FullHD 1080p

Різдвяний янгол

Рік:
Ор. назва:
Noel
Країна:
США, Канада
Режисер:
Чазз Пальмінтері
Тривалість:
01:36
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Різдвяний Нью-Йорк неймовірно красивий. Засніжені хмарочоси, тисячі людей які кудись поспішають, всюди запалюються прикрашені ялинки, що створюють непередаване відчуття щастя і спокою. Але для деяких людей мало подібної передсвяткової суєти, вони чекають чогось неймовірного, чарівного, що дозволило б їм відволіктися від щоденних турбот і тягот. Такими людьми виявляться наші головні герої, і драматичний фільм "Різдвяний янгол"  Ноель обіцяє їм незабутню казку ...

У нашому житті дива виявляються набагато ближче, ніж може здатися на перший погляд. Так, несподівана зустріч абсолютно незнайомих людей в такому, здавалося б, абсолютно неромантичному місці, як лікарня, змінить життя багатьох з них. Тут ми зустрінемо сержанта поліції Майка Райлі (Пол Уокер), що намагається пояснити божевільному старому Арті (Алан Аркін), що душа його покійної дружини не переселилася в тіло Майка. Тут же будуть і колишня наречена поліцейського - чарівна Ніна Васкес (Пенелопа Крус), і сорокарічна бізнес-вумен Роуз Коллінз (Сьюзан Сарандон), яка доглядає за важко хворою матір'ю, а також дурнуватий хлопець Чарлі Бойд (Робін Вільямс), який мріє отримати якусь важку травму виключно для того, щоб зустріти наступне Різдво так само, як йому пощастило відзначити його багато років тому ...

Всі ці дорослі, що відбулися, впевнені в собі люди, десь в глибині серця чекають дива і вірять, що мрії збуваються. І вони неодмінно збудуться після їхнього знайомства в коридорах госпіталю! Як це буде?

Незважаючи на величезну кількість передріздвяних голлівудських історій, картина Пальмінтері виділяється з їх ряду своїм особливим шармом і драматичністю. Перед вами не звична весела казка зі щасливим фіналом, перед вами - глибока, душевна розповідь про людей, в житті яких є місце розчарувань, страждань, самотності і навіть ненависті. Але кожен з них так хоче любові і спокою, що зовсім не збирається втрачати надію на майбутній день Різдвяних свят. ©Kino4ua Різдвяний янгол 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?