Kino4ua.com

1+1=Весілля

Рік:
Ор. назва:
Cest la vie!
Країна:
Франція, Канада, Бельгія
Режисер:
Олів'є Накаш
Тривалість:
01:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Макс - відомий професіонал з тридцятирічним стажем роботи в області організації і проведення заходів, запис на прийом до нього ведеться на кілька місяців вперед. Саме до нього вирішили звернутися майбутні молодята Марія і Петро, щоб створити найнезабутніше свято. Для проведення обряду був обраний красивий старовинний замок 17 століття, безліч декораторів, флористів, дизайнерів, кухарів, освітлювачів і навіть один водолаз трудиться, не покладаючи рук. Нарешті, напередодні весілля всі приготування практично закінчені, залишилося нанести лише кілька останніх штрихів. Однак, в останній момент трапляється казус, здатний зіпсувати все. 

Комедія від режисера Олів'є Накаша з істинно французьким шармом поєднує в собі романтику і безглузді ситуації, що додають жвавість фільму. У ньому є і гумор, і життєві уроки, і краса. У головних ролях Жиль Леллуш і Сюзанн Клеман. 

Цю добру і позитивну французьку історію в дусі минулих фільмів Франції романтичні натури напевно оцінять по достоїнству. Красиві місця зйомок, старовинні замки, незаймана природа, дух свята, романтика і відмінна гра акторів - неодмінні складові для того, щоб із задоволенням провести недільний вечір. ©Kino4ua 1+1=Весілля 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?