Kino4ua.com
FullHD 1080p

Карти, гроші і два стволи

Рік:
Ор. назва:
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Країна:
Великобританія
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
01:47
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кримінальна мелодрама «Карти, гроші, два стволи» талановитого режисера Гайя Річі, розповідає захоплюючу романтичну історію з доброї часткою криміналу. У центрі сюжету - четверо молодих хлопців з Лондона: «Товстий» Том, Едді, «Бекон» і «Мило». Хлопці накопичили чималу суму грошей: по двадцять п'ять тисяч фунтів стерлінгів кожен, щоб в результаті скинутися на ставку одного з них. Зрозуміло, хлопцями керувала жага великого виграшу і легких грошей. Найщасливішим в четвірці вважається Едді, якого і відправляють на відповідальну гру. Та сталося не так, як того очікували друзі: ставка не зіграла, та ще й гроші в розмірі півмільйона тепер висить на компанії. Якщо Едді не заплатить протягом тижня цю нечувану суму нікому злочинцеві на прізвисько «Гаррі Топор», то його друзів позбавлять життя. Відважні боржники відправляються на пошуки грошей, з чого і починаються їх захоплюючі пригоди ... ©Kino4ua Карти, гроші і два стволи 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?