Kino4ua.com
FullHD 1080p

Акваріум в морі. Історія Нью-Йоркської групи поетів

Рік:
Ор. назва:
An Aquarium in the Sea. The Story of the New York Group of Poets
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Олександр Фразе-Фразенко
Тривалість:
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Фільм розповідає історію про піонерів українського модернізму, втікачів зі смертельного режиму СРСР. Група була заснована на початку 50-х років у Нью-Йорку, де її поети працювали разом з Бітніками. Оскільки Україна в ті роки була частиною Радянського Союзу, написання там таких віршів, безумовно, призвело б до репресій з боку КДБ. Однак вільний світ запропонував цим поетам можливість будувати та розвивати власну мову та виводити свою літературу на міжнародний рівень. ©Kino4ua Акваріум в морі. Історія Нью-Йоркської групи поетів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?