Kino4ua.com
R

Вони повзуть за тобою

Рік:
Ор. назва:
Them That Follow
Країна:
США
Режисер:
Бретані Поултон, Ден Медісон Савідж
Тривалість:
01:38
Переклад:
Українська мова ArtymKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Віддалене глухе поселення, розташоване в гірській системі Аппалачі, стало тихим затишним місцем для життєдіяльності сектантів. Віруючі сім'ї сліпо поклонялися місцевим пастору Лемюелю, що пропагує спілкування зі смертельно небезпечними зміями. Чоловік стверджував, що спритне поводження з отруйними плазунами здатне довести обраність перед Всевишнім, і наслідки його не цікавили. Його дочка Діллі категорично заперечувала його віруванню, але боялася відкрито виступити проти батька. Дівчина знала страшний секрет, розповівши який вона внесла б розбрат і назавжди б розлучила сектантів. Перед нещасної юної особи встав серйозний вибір: продовжувати діяти по повчанням батька і не згадувати про таємниці, або відкрити правду і позбутися рідних. ©Kino4ua Вони повзуть за тобою 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?