Kino4ua.com

Ніч перед похміллям

Рік:
Ор. назва:
The Night Before
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Лівайн
Тривалість:
01:41
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Багато років тому у переддень Різдва юний Ітан втратив своїх батьків. З тих пір його сім’єю стали найкращі друзі Кріс і Ісак. Щороку вони збиралися разом, щоб зустріти Різдво і весело провести час. З кожним роком їх вечірки ставали все веселіше і безумніше. Одного разу друзі почули про круту щорічну вечірку, на яку можна потрапити тільки за спеціальними запрошеннями. З тих пір відвідування цього заходу стало для них головною мрією. Протягом декількох років вони намагалися потрапити на вечірку, але у них так і не вийшло цього зробити. За роки все дуже змінилося і хлопці подорослішали: Ісак одружився і готується стати батьком, а Кріс з головою занурився у спортивну кар’єру. Лише Ітан так і не встиг подорослішати і продовжує робити все можливе, щоб потрапити на вечірку своєї мрії. Одного разу доля дарує йому такий шанс. ©Kino4ua Ніч перед похміллям 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?