Kino4ua.com
FullHD 1080p

Я - Легенда

Рік:
Ор. назва:
I Am Legend
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Лоуренс
Тривалість:
01:36
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Покликані зцілювати людей ліки від раку на ділі виявилися таємничим вірусом, який стер з лиця землі половину людства. Інша половина, заражена смертельними ліками, звернулася в звіроподібних нелюдів. Всього за три роки вулиці Нью-Йорка спорожніли, тепер в денний час доби тут можна зустріти лише диких звірів. Але після заходу постапокаліптичний місто атакують армії заражених, для яких смертельно небезпечні ультрафіолетові промені. Фільм розповідає про єдиного що вижив в цьому кошмарі - військового лікаря Роберта Невілла, у якого виявився імунітет до смертельного вірусу. Роберт відчайдушно шукає інших уцілілих людей, щодня надсилаючи за допомогою радіочастот своє звернення до людства. Однак відповіді немає, і чоловікові доводиться самостійно справлятися з навколишнім жахом, докладаючи всіх зусиль для того, щоб не зійти з розуму. Для цього Роберт створює ілюзію нормального життя: продовжує здійснювати щоденні ритуали, які були частиною його дня в минулому, тримає себе в формі і іноді розмовляє з манекенами в магазинах. Його єдиний друг і партнер - німецька вівчарка Сем.
Використовуючи свої медичні знання, Роберт знаходиться в пошуках сироватки, здатної вилікувати заражених і повернути назад колишній світ. Але битви з підступними нелюдами можуть перешкодити йому досягти своєї мети ... ©Kino4ua Я - Легенда 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ДЕМЯН
    ДЕМЯН
    15 січня 2021 20:19
    + +4 -
    Дуже дякую озвучка топ але кінець чомусь на російській а взагалом дуже супер дякую