Kino4ua.com

Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє

Рік:
Ор. назва:
The X Files
Країна:
США
Режисер:
Роб Боумен
Тривалість:
02:01
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Агента ФБР Дану Скаллі зробили напарником Фокса Малдера, щоб вона могла стежити за його діяльністю. Але в ході роботи вона розуміє, що стикається з численними незрозумілими явищами, пояснити які можна суто з наукової точки зору. Після вибуху урядової будівлі в Далласі, стає відомо, що таким чином, невідомі намагалися інсценувати загибель кількох людей від вибуху, хоча насправді причина їх смерті була зовсім іншою. Малдер і Скаллі беруться за розслідування цієї справи, але все ускладнюється тим, що офіційно відділ "Секретних матеріалів" закритий. Але тим не менше, незабаром їм вдається з'ясувати, що існує урядова змова, головною метою якої стає колонізація прибульцями нашої планети. ©Kino4ua Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?