Kino4ua.com
FullHD 1080p

У центрі уваги

Рік:
Ор. назва:
Spotlight
Країна:
США, Канада
Режисер:
Том Маккарті
Тривалість:
02:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
До співробітників найбільшої бостонської газети "The Boston Globe" потрапляє шокуюча інформація. Анонімний доброзичливець звинувачує одного із служителів місцевої церкви в домаганнях до малолітніх дітей і педофілії. Більш того, його дії безкарно тривають протягом 30 років, очевидно, завдяки дуже могутньому і впливовому покровителю.

Вражені журналісти вирішують провести власне розслідування, навіть не уявляючи наскільки страшною буде правда, яку їм належить дізнатися. Газетярі почали збирати відомості, шукати в архівах старі документи, розмовляти зі свідками і з'ясували, що подібні мерзенні діяння в їхньому місті вже відбувалися раніше. Більш того, їх підозрюваний - далеко не єдиний негідник, замішаний в брудних справах, а кардинал Бернард Лоу не тільки прекрасно про все поінформований, але і старанно приховує факти, допомагаючи ґвалтівникам в рясах.

Після публікації доказів в пресі, розгорівся один з найгучніших скандалів в США, в який виявилися втягнуті 290 священиків з 1500, які роблять служби в Бостоні. Були закриті понад п'ятдесят парафій і виплачені кілька мільйонів доларів у вигляді компенсації постраждалим. ©Kino4ua У центрі уваги 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    6 грудня 2020 09:15
    + 0 -
    І як покарали кардинла? Перевели у НАЙШАНОВАНІШУ парафію у Римі... Церка педофілів!
  2. Віктор
    5 грудня 2020 07:40
    + 0 -
    Озвучка ЖАХЛИВА, майже НІЧОГО НЕ ЧУТИ...