Kino4ua.com

Мисливець за головами

Рік:
Ор. назва:
The Head Hunter
Країна:
США
Режисер:
Джордан Дауні
Тривалість:
01:12
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Мисливець за головами» розповідає похмуру історію про чудовиськ, які живуть в середньовічному світі Одне з найжахливіших колись вбило маленьку дівчинку, дочку сильного і досвідченого лицаря. Це підкосило нещасного батька, направивши його на шлях відлюдництва і помсти. Тепер він полює за всіма смертельно небезпечними істотами, виконуючи наказ короля. Кожне послання по чергового монстра, який тероризує округ, змушує його вирушати в дорогу в надії, що на цей раз це виявиться його заклятий ворог.
Ідеальний воїн, який уклав ідеальний контракт зі своїм сюзереном, завдяки чому у нього тепер є інформація про всі жахи в окрузі. Король, втім, теж не прогадав - тепер у нього є зброя, здатна ці жахи знищити. Правда, у лицаря в пріоритеті все-таки помста, так що за життя чудовиська, яке вбило його єдину дитину, він готовий заплатити власним життям. Похмурий і самотній, він живе в лісовій хатині і просто чекає свого часу, який обов'язково прийде. ©Kino4ua Мисливець за головами 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?