Kino4ua.com

Рокетмен

Рік:
Ор. назва:
Rocketman
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Декстер Флетчер
Тривалість:
02:01
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Події фільму, заснованого на реальних подіях, розгортаються навколо Реджинальда Дуайта - провінційного хлопця, який прославився на весь світ під ім'ям Елтон Джон. У дитинстві Реджинальд проявив неабиякий музичний талант і отримав стипендію в Королівській консерваторії, де провчився шість років, удосконалюючи свої навички гри на фортепіано. Ще під час навчання, музикант почав грати для публіки і гастролювати з групами по Англії і США, однак це були лише локальні досягнення на шляху до справжньої слави. Намагаючись прокласти собі шлях до вершин шоу-бізнесу, Реджинальд почав співпрацювати з автором текстів Берні Топіном, які надали серйозний вплив на його творчість. Однак, незважаючи на зростаючу армію шанувальників і величезну популярність, співак зіткнувся з самотністю і впав в депресію, від якої намагався позбутися за допомогою алкоголю і наркотиків ... ©Kino4ua Рокетмен 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?