Kino4ua.com
FullHD 1080p

Сонцестояння

Рік:
Ор. назва:
Midsommar
Країна:
США
Режисер:
Арі Астер
Тривалість:
02:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Дані та Крістіан разом вже більше року, проте ось-ось ці відносини можуть закінчитися. Хлопець вважає, що кохана занадто вимоглива. У цьому його підтримують друзі Джош і Марк, з якими герой планував відправитися влітку до Швеції, щоб особисто подивитися, як жителі автентичного села святкують Сонцестояння. Хлопці навчаються на антропологів, тому подібний досвід буде для них корисний. Останньою краплею для героя стала вимога Дані відмовитися від поїздки, щоб провести відпустку з нею. Але кинути дівчину він так і не зумів - її рідна сестра вчинила самогубство, убивши перед цим батьків, через що Дані впала в депресію. Аби її не травмувати, Крістіан переконав друзів взяти її до Швеції. Разом з героями в Європу вирушає Пелле - студент з цього самого села, який запросив їх на свято. Однак незабаром хлопцям доведеться дізнатися, що Пелле заманив їх в смертельну пастку ... ©Kino4ua Сонцестояння 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?