Kino4ua.com
PG

Людина-павук: Навколо всесвіту

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man: Into the Spider-Verse
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Боб Персічетті, Пітер Ремсі, Родні Ротман
Тривалість:
01:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Почавши перегляд повнометражного анімаційного фільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», глядач знайомиться з Майлзом Моралесом, звичайним хлопцем, який живе в мегаполісі. Він практично нічим не відрізняється від однолітків, відвідує школу і вважає за краще проводити вільний час з друзями. Все змінюється в той момент, коли він отримує нові надприродні здібності. Ставши другим Пітером Паркером, він не знає, що робити з тією відповідальністю, яка раптово на нього навалилася.

Головний герой багато розмірковує про те, як йому вчинити зі своїми здібностями. Незважаючи на можливості, про які інші люди і мріяти не можуть, Майлз приходить до висновку, що він просто хоче жити нормальним життям. Але спостерігаючи за тим, як близька йому людина гине від рук лиходія, головний герой вирішує перервати своє мовчання і спробувати себе в ролі Людини-павука. Він стає продовжувачем справи людини, який багато років був для нього прикладом. Чи зможе він впоратися з раптовим вантажем відповідальності? ©Kino4ua Людина-павук: Навколо всесвіту 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?