Kino4ua.com

Дитя робота

Рік:
Ор. назва:
I Am Mother
Країна:
Австралія
Режисер:
Грант Спуторе
Тривалість:
01:53
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Страшні війни і глобальні катаклізми пройшлися по нашій планеті. Невідомий вірус знищує людство, керівники найбільших країн демонструють безсилля, визнаючи, що не здатні зупинити загрозу, що насувається. А в таємному підземеллі відбувається виняткова подія. Без участі людини активується аварійна програма, в результаті чого запускається синтетичний гуманоїд "Мати". Основне завдання інтелектуально розвиненою штучної системи зводиться до вирощування людини з припасеного для подібного випадку ембріона. Дитина росте швидкими темпами, перетворюючись в прекрасну дівчину. В результаті героїня фільму «Дитя робота» стає першою людиною, створеним штучно. Саме так передбачалося заселення планети після загибелі всіх людей, що не пережили будь-якої глобальної катастрофи. Наступні дні дівчинки були точною копією попередніх. Вона ні з ким не зустрічалася і нікого не бачила, а знає тільки "Мати", яка займається навчанням малятка всьому, що було передбачено програмами, складеними вченими минулих років. Ланцюжок повторюваних днів раптово переривається з появою жінки з поверхні планети ... ©Kino4ua Дитя робота 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?