Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Земля привидів

Рік:
Ор. назва:
Incident in a Ghostland
Країна:
Франція, Канада
Режисер:
Паскаль Лож'є
Тривалість:
01:30:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Tretyakoff production
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму жахів «Країна примар» розгортаються навколо талановитої дівчини Елізабет. Ось уже багато років вона займається написання страшних оповідань і домоглася чималих успіхів в цій сфері. Зараз вони живе в Чикаго разом з чоловіком, пише похмурі і дуже захоплюючі історії, але намагається не згадувати своє минуле. Разом з мамою і сестрою Елізабет жила в старому будинку, в якому сталася трагедія, назавжди залишила шрам в її душі. Зараз дівчина знову повертається в те похмуре місце, оскільки її сестра потребує допомоги. Головній героїні знову доведеться пережити справжній кошмар, який вона так довго намагалася забути. ©Kino4ua Земля привидів 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?