Kino4ua.com

Адвокат диявола

Рік:
Ор. назва:
The Devils Advocate
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Тейлор Хекфорд
Тривалість:
02:24
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный полное дублирование
У фільмі ми знайомимося з історією юного юриста Кевіна. Він приїжджає з дружиною в Нью-Йорк, щоб влаштуватися в одну велику юридичну корпорацію. Молодий юрист встиг завоювати собі чудову репутацію, оскільки за його плечима немає жодної програної справи, незважаючи на те, яких останніх покидьків і вбивць він захистив. Життя Кевіна складалася найкращим чином, поки смерть не забрала у нього кращого друга, а після - дружину. Тоді він прийшов за допомогою до глави корпорації, де він працював, але зустрів там самого Сатану. ©Kino4ua Адвокат диявола 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    15 грудня 2019 12:05
    + 0 -
    Адвокат диявола - фільм досить-таки спірний в плані сюжету. Залишаються питання в кінці, якась недомовленість кінцівки. Може я не зрозумів сюжету, не знаю. А картинка хороша, актори зіграли геніально, зокрема дуже порадував образ диявола в особі Аль Пачіно.
    Окремо хочу наголосити на тому, як піднесли образ диявола. Він в цьому не такий поганий, як його підносить нам релігія. Так, він падла така, підступи будує, але все-таки не у всіх подіях саме він винен. Такий підхід, при якому все може бути не тільки чорним або білим, але ще і сірим, як-то розширює рамки нашого світогляду.
    Моя оцінка 9/10.
    "Я нікого не примушую, я просто даю їм вибір" @ Диявол
  2. Сашко
    15 грудня 2019 11:54
    + 0 -
    Я не можу сказати, що фільм мені сподобався, тому що він мені ДУЖЕ сподобався!
    По-перше, гра головних героїв просто неймовірна. По-друге, колорит, харизма, і лиск диявола ... ммммм це щось! Диявол в особі Аль Пачіно це щось неймовірне: живе, чуттєве, гнучке, я б навіть сказала чесне (розберися з ним де "біле", а де "чорне"), але при всьому при цьому він залишається дияволом з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками!
    Кінцівка фільму цілком зрозуміла, адже диявол може грати в свої ігри вічно: домагатися свого шляхом руйнування, оволодівання і спокушання))) ну так і син у нього не проста людина! Кіану Рівз грав бездоганно, його герой розумний, хитрий і чарівний, але не безгрішний, власне саме ця "червоточина" дає стільки сил дияволу ...
    в загальному фільм точно до перегляду!