Kino4ua.com

У серці моря

Рік:
Ор. назва:
In the Heart of the Sea
Країна:
США, Австралія, Іспанія
Режисер:
Рон Говард
Тривалість:
02:02
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Пригодницька драма «В серці моря» повідає глядачеві історію, що сталася з американським судном «Ессекс». У 1819 році команда моряків вирушає на китобійний промисел. Всі ці хлопці - досвідчені моряки, які звикли проводити більшу частину свого життя в морі, але на цей раз їм належить зіткнутися з небаченою раніше небезпекою. Через півтора року виснажливого плавання, вони настільки розлютили морський світ, що зазнали нападу величезного кашалота. Міцний і стійкий корабель був розбитий вщент, але частина команди встигла пересісти в рятувальні шлюпки. Попереду їх чекають довгі місяці виснажливого плавання і боротьби за виживання. ©Kino4ua У серці моря 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?