Kino4ua.com

Аладдін

Рік:
Ор. назва:
Aladdin
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рон Клементc
Тривалість:
01:30
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Чудова лампа з заточеним всередину джином. Ось що Джафар, візир султана Аграби довгий час намагається знайти. Всі знають, що лише одна єдина людина зможе знайти її. Ця людина - "необроблений алмаз". Дрібний злодій з Аграби, Алладін. Промишляє він тим, що на пару з ручною мавпою Абу краде їжу. А в цей час прекрасна принцеса Жасмин змушена вийти заміж. Так як їй наказує закон. Але таке життя не для неї. Жасмин вирішується бігти.

Принцеса яка звикла до того що все навколо для неї, вирішила пригостити дитину. Але частування їй не належало. А це вже крадіжка. І як годиться їй загрожує покарання - відрубування руки. Але на допомогу їй приходить Алладін ...

Він допомагає їй втекти. Але стража виявляється спритною. Алладін потрапляє до в'язниці, а принцеса їде до палацу.

Джафар все ще намагається дістати лампу. Під виглядом старого полоненого він схиляє Аладіна до втечі. А в замін просить дістати чарівну лампу. Джафар каже Жасмин, що Аладіна вбили. Бідна дівчина не може знайти собі місця. Молодий злодюжка дуже їй сподобався. Лампу Алладін все таки дістав. Але Джафар так і не зміг її отримати. Цьому завадила мавпа Абу. Алладін потрапляє в біду. Він в печері. Але не один, а з джином, якого завдяки щасливому випадку викликав. Юнак вибирається з печери. Джин готовий виконати три його бажання. Одне з них - стати принцом, щоб бути гідним любові принцеси. Тим часом Джафар все ще мріє роздобути лампу. ©Kino4ua Аладдін 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?