Kino4ua.com
FullHD 1080p

Зелена книга

Рік:
Ор. назва:
Green Book
Країна:
США
Режисер:
Пітер Фарреллі
Тривалість:
02:10
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Це історія про людину, яка, незважаючи на масу життєвих перешкод, домігся популярності. Головний герой біографічної комедії «Зелена книга» прославився завдяки музичній творчості. Чоловік знає, що він володіє талантом, який завжди буде затребуваний. Життя Дона - це поєднання бізнесу та нескінченних пригод. Одного разу йому знадобився надійний охоронець в турне, який буде ще і водієм. Працювати на популярного музиканта - мрія багатьох людей, проте відомий артист вирішив найняти саме Тоні. Це вельми незвичайний персонаж - колишній вибивала, до того ж страшний базіка. Охоронець виявився відмінним бійцем, здатним гарантувати безпеку будь-якій людині. Але від цього Дону не легше: йому доведеться багато разів пошкодувати про те, що охоронцем став саме Тоні. На жаль, вже не можна нічого змінити. Доведеться завершити турне повністю, а після цього розбиратися у взаєминах з найманцем. Коли зустрічаються представники різних верств суспільства, виникає досить цікавий, хоча і дещо курйозний симбіоз. Чи здатний він трансформуватися в міцну дружбу? ©Kino4ua Зелена книга 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?