Kino4ua.com

Романтики 303

Рік:
Ор. назва:
303
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ганс Вайнгартнер
Тривалість:
02:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный
24-річна студентка Юлі сідає в старенький кемпер «Мерседес 303» і відправляється через всю Європу на зустріч зі своїм бойфрендом Алексом. Її випадковим попутником стає Ян, студент-політолог, який мріє знайти в Іспанії рідного батька, якого ніколи не бачив. Поки за вікном змінюються пейзажі Німеччини, Бельгії, Франції і Португалії, герої коротають час за розмовами про все на світі. Вони міркують, сперечаються, сваряться і все більше прив'язуються один до одного. Нова закоханість не входить в їх плани, але хіба можна чинити опір почуттю, якщо ти молодий, а світ навколо дивно прекрасний ... ©Kino4ua Романтики 303 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?