Kino4ua.com

Невразливий

Рік:
Ор. назва:
Unbreakable
Країна:
США
Режисер:
М. Найт Шямалан
Тривалість:
01:46
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті фантастичного трилера "Невразливий" співробітник служби охорони стадіону Девід Данн, виявляється єдиним, хто вижив з 132 пасажирів в залізничній катастрофі, до чого на його тілі не було навіть подряпини. Причину такої загадкової обставини знає загадкова особистість Елайджа Прайс, який так само знаменитий на прізвисько Скляний людина, яка отримала її через свою хворобу при якій кістки дуже тендітні.

Елайджа володіє магазином коміксів і впевнений в існуванні супергероїв. Свою теорію він перевіряє спостерігаючи за подіями катастрофами і числом жертв після них. Дізнавшись про те, що Девід вижив, він відразу ж знайомиться з ним і розповідає про свої здогади, що Девід - невразливий супергерой. Перевіряючи свої здібності Девід стикається з жахливими подіями, які приводять його в будинок маніяка-вбивці ... ©Kino4ua Невразливий 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?