Kino4ua.com

Мерзенна вісімка

Рік:
Ор. назва:
The Hateful Eight
Країна:
США
Режисер:
Квентін Тарантіно
Тривалість:
03:07
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Мисливець за головами Джон Рут конвоює по Америці злочинницю Дейзі - для передачі правосуддю. До них приєднується інший мисливець - Маркус Уоррен з трьома трупами злочинців, але і це ще не все. У компанію увіллються повстанець, генерал-конфедерат, кат і інші колоритні особистості. Їм належить разом перечікувати бурю, але навряд чи в такому поважному товаристві все піде за планом.

Фільм Мерзенна вісімка немає необхідності обговорювати - його потрібно дивитися. Одні тільки персонажі, та Квентін Тарантіно як сценарист і режисер, дають натяк на те, чого очікувати від картини.

Сюжет обертається навколо політичної та суспільної ситуації в Америці після завершення Громадянської війни. В ті часи доля, наприклад, конфедерата, якби опинився в суспільстві протилежних переконань, могла б виявитися сумною.

Головну роль виконав Курт Рассел. Семюель Л. Джексон - улюблений актор Тарантіно - майстерно втілив Маркуса Уоррена. Своєрідна роль - злочинниці - дісталася Дженіффер Джейсон Лі. Завдяки чудовій грі, актриса заслужила хороші відгуки, номінувалася на премії Британської Академії, Золотий глобус і Оскар. Нагороди пройшли повз, але образ глядачі запам'ятають надовго.

Перераховані вище премії фільм отримав за кращий саундтрек. І це не сенсація, адже композитором був - Енніо Морріконе. ©Kino4ua Мерзенна вісімка 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Бартоломійович Андрій МакДак
    Бартоломійович Андрій МакДак
    14 квітня 2020 00:56
    + +2 -
    Надзвичайний фільм, Квентін надзвичайно передав відчай головних героїв в умовах, яких їм довелось оперувати, не перестаю возвеличувати дотепність Тарантіно, унікльна людина...гра акторів теж на висоті, декораціїї - БОМБА! Кожен діалог змушував мене дивитись на кожного персонажа з нової (істиної) сторони. Кожна сцена, в якій вирішувалась доля подальшого розвитку подій заворожує тебе тримає твої очі біля екрану. Рекомендую всім до перегляду, 8/10 grimacing hushed