Kino4ua.com

Море спокуси

Рік:
Ор. назва:
Serenity
Країна:
США
Режисер:
Стівен Найт
Тривалість:
01:46
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Чисте морське повітря, рибалка і відокремлений спосіб життя стали для Бейкера Ділла єдиною радістю. Чоловік давно втратив свою улюблену жінку, яка віддала перевагу бідному любителю морських просторів мільйонера з Майамі. Герою довелося прийняти вибір коханої і задовольнятися самотністю у власній хатині на лазурному березі. Але несподівано все змінюється, коли колишня любов оголошується в барі і просить врятувати її від грубого чоловіка, любителя бити свою дружину за найменший сперечання або двозначний погляд. Перед героєм постала серйозна проблема, але він погоджується допомогти, розуміючи, що неприємностей йому не уникнути.
Занадто важко Бейкер забував минулі, повні пристрасті відносини, що розбили йому серце, але дозволити її ображати він не готовий. Ділл пообіцяв захистити дівчину і почав розробляти план, який допоможе красуні більше не переживати за власну безпеку та постійні побиття жорстокого чоловіка. Тим часом ображений чоловік пускається на пошуки дружини. Бейкер починає стежити за пересуваннями багатія, збираючи про нього інформацію. Виявилося, він тісно пов'язаний з торговцями наркотиків і за його спиною стоять небезпечні люди, але рибалку не злякати. Відчайдушний чоловік задумав щось оригінальне, що дасть можливість назавжди дівчині позбутися від тирана. Але і наркоторговець досить непроста особистість, що і призводить до смертельного протистояння. Чим же закінчиться нерівна гра між суперниками, і хто в підсумку відправиться на дно годувати акул? ©Kino4ua Море спокуси 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    7 березня 2021 00:35
    + 0 -
    ну, Меттью Мак-Конагей це Меттью Мак-Конагей. Дивіться.