Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Впіймай мене, якщо зможеш

Рік:
Ор. назва:
Catch Me If You Can
Країна:
США, Канада
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:21
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Перед вами надзвичайно захоплююча історія людини, яка змогла обдурити весь світ, і, при всьому цьому, так і залишитися невловимим злочинцем. Знайомтеся, Френк Абігнейл - фальшивомонетник, професійний шахрай і хитрий обманщик. Він - один з найбільш прославлених шахраїв двадцятого століття. Дитинство Френкі було досить безхмарним, але в міру дорослішання юнак розумів, що його витрати непорівнянні з його доходами.

Фільм "Впіймай мене, якщо зможеш" повідає про те, з чого починався злочинний шлях до слави колись простого хлопчиська - Френка Абігнейла. Будучи ласим до жінок, він, у що б то не стало, хотів заробити якомога більше грошей, щоб тринькати їх на розваги в компанії красивих дам. Його шлях до слави ні тернистий, але від цього він не стає менш цікавим. Так, в 16 років Френк зрозумів, що великих коштів, працюючи з ранку до ночі, йому точно не заробити. Неабиякі інтелектуальні здібності і вроджена чарівність допоможуть хлопцеві в досягненні своєї мети.

Ви побачите, як Френкі починає робити свої перші кроки до визнання в злочинному світі. Спершу він майстерно підробить кілька банківських чеків, а після почне провертати більш складні фінансові операції - і все це в поодинці! Але для того, щоб залишатися непоміченим і невпізнанним, йому доведеться часто міняти образи. Френкі приміряє на себе костюм пілота міжнародних авіаліній, безкоштовно користуючись послугами готелів, тим самим приносячи шкоду авіакомпанії. При цьому юнак кожен раз буде уникати своїх прямих посадових обов'язків - ухиляючись від керування літаком під приводом алкогольного сп'яніння. У 18 він буде викладати соціологію в одному з приватних американських університетів. Після перетвориться в дитячого лікаря, примудрившись пропрацювати в клініці близько року. Також Абігнейл встигне приміряти на себе костюм помічника генерального прокурора. Всі ці образи він використовує з однією метою - вкрасти якомога більше грошей.

Протягом усього цього часу у нього «на хвості» сидить поліцейський на ім'я Карл Хенретті. Він - один з кращих співробітників Федерального бюро розслідувань. Хто в підсумку виявиться розумнішим і спритнішим - злочинець або закон? Поперемінно потрапляючи один до одного «в пастку», Френкі і Карл ніби змагаються між собою. Хто ж, в кінцевому рахунку, здобуде перемогу і прибере до своїх рук всі лаври? ©Kino4ua Впіймай мене, якщо зможеш 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?