Kino4ua.com

Брати Сістерс

Рік:
Ор. назва:
Les frères Sisters
Країна:
Франція, Іспанія, Румунія, Бельгія, США
Режисер:
Жак Одіар
Тривалість:
02:02
Переклад:
Українська мова AniUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Дії фільму відбуваються в 1851 році на Дикому Заході. У цих місцях панують суворі закони, а вижити може тільки найсильніший. Тут кожен просто зобов'язаний вміти користуватися вогнепальною зброєю, інакше шанси прожити довге життя падають до нуля. В таких умовах брати Сістерс відчувають себе, як риба у воді. Вони готові на все, заради грошей і беруться навіть за найнебезпечнішу роботу. Цих мисливців за головами знають практично всі і ніхто не бажає переходити їм дорогу. Однак таке життя може стати дуже короткою, і Елі пропонує братові зупинитися. Однак Чарлі не бажає його слухати, оскільки просто не може жити без ризику. Їх черговою справою стає піймання хіміка Германа. Це завдання виявиться дуже складним і навіть доленосним ... ©Kino4ua Брати Сістерс 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?