Kino4ua.com

Звабливий, Поганий, Злий

Рік:
Ор. назва:
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Країна:
США
Режисер:
Джо Берлінгер
Тривалість:
01:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Тед Банді здатний справити враження на будь-яку, навіть саму неприступну даму. Харизма в поєднанні з природною красою - ідеальна зброя для ураження жіночих сердець. Звичайно ж, Теду відомо про переваги, якими він активно користується, щоб спокушати представниць прекрасної статі. Одного разу герой кримінального трилера «Звабливий, Поганий, Злий» зустрів милу Елізабет. Вона не змогла встояти перед чарівністю такого чоловіка, в результаті чого закохалася в нього. Дівчина з працею повірила, що ідеальний кавалер дістався саме їй. Банді був галантним і пристрасним коханцем. Незабаром Елізабет переконалася, що наступили щасливі часи, адже Тед став для неї найближчою людиною. Поки вона насолоджувалася проведенням часу з коханим, несподівано з'явилися поліцейські і затримали Теда. Елізабет повідомили, що він - один з найнебезпечніших злочинців Америки, якого давно переслідують правоохоронці. Дівчина відмовляється вірити в звинувачення, адже Тед ніколи не здійснював навіть найменшу частку жорстокості по відношенню до кого-небудь. Невже можливо так бездоганно грати роль добропорядної людини? ©Kino4ua Звабливий, Поганий, Злий 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?