Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Красуня

Рік:
Ор. назва:
Pretty Woman
Країна:
США
Режисер:
Геррі Маршалл
Тривалість:
01:59:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Легендарний фільм «Красуня» вийшов в американський прокат в 1990 році, під режисурою Геррі Маршала. Головні ролі в цій картині належать найвідомішим акторам - Джулії Робертс і Річарду Гіру. У ній розповідається про любовну історію між багатим чоловіком і бідної жінкою. Вів'єн є головною героїнею, вона залишається даху над головою і вона змушена проживати у своєї подруги і займатися проституцією. Але у неї існує мрія, що все, колись має змінитися в її житті.
У цей момент бізнесмен Едвард Люїс проїжджає по кварталу з сумнівною репутацією і вирішує зупинитися біля гарної дівчини, яка стояла на узбіччі дороги. Це виявилася Вів'єн, яка розраховувалася тільки готівкою. Вранці він розуміє, що не хотів би з нею розлучатися і пропонує за додаткову плату продовжити їй залишитися. Едварду потрібна була супутниця на вечірню зустріч зі своїм клієнтом. Він її шикарно одягає, вчить хорошим манерам і робить все для того, щоб її змінити на краще. Вів'єн оточена розкішшю і блиском, але і зневажливим ставленням Едварда, в якого вона по своїй мрії вже встигла закохатися ...

Випадкова зустріч нічного метелика Вів'єн і заможного підприємця Едварда Льюїса сталася на нічній вулиці міста. Імпозантний чоловік який квапиться по своїх справах,  вирішив провести час в компанії спекотної красуні, а Вів'єн планувала заробити грошей, тому ніхто довго не сперечався, і ситуація пішла не за сценарієм, вже наступного ранку.
Едвард запропонував Вів'єн вигідну угоду. Дівчина повинна була залишитися на кілька днів з підприємцем і стати на цей час його постійною супутницею. Натомість після виконання всіх умов, вона отримувала солідну суму і могла вирушати у своїх справах. Гостра потреба в грошах і привабливість замовника зробили свою справу, і дівчина погодилася.
Протягом проведеного разом часу найскладнішим для дівчини виявилися постійні знущання і бажання принизити, які виходять від численних знайомих Едварда, що належать до вищого світу. Але навіть такі неприємні моменти не могли змусити її перервати операцію завчасно, і справа тут була не в грошах. Просто ніхто і ніколи не ставився до Вів'єн настільки щиро, позитивно і уважно, тому Едвард давно перестав бути для неї просто черговим клієнтом. ©Kino4ua Красуня 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Alexsandr
    22 вересня 2022 23:45
    + 0 -
    Люблю цей фільм нагадує мені мою молодість. Теж любив бавити дівчат. 
  2. Оксана
    Оксана
    4 вересня 2022 22:19
    + +4 -
    Найкращий фільм для душі!Акторський склад просто вав!???Рекомендую!??