Kino4ua.com

Квант милосердя

Рік:
Ор. назва:
Quantum of Solace
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Марк Фостер
Тривалість:
01:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Агент 007 служить короні. Королева Британії може покластися на свого вірного підданого, який допомагає відділу МІ-6 боротися зі злочинцями.

Але Джеймс Бонд переживає важкі часи. Він не може змиритися зі зрадою тієї, яка була завжди на першому місці - Веспер. Чоловік не зміг припустити, що його друга половинка зазіхатиме на гроші. Улюблена жінка померла, а гіркота від останньої зустрічі все ще залишилася в душі агента. Він продовжує свою роботу, тепер націлившись знищити організацію, що переманила на свою сторону Веспер. Її назва «Квант». І про неї мало що відомо.

Тому Джеймс відправляється на Гаїті. Саме тут зареєстрований номер банківського рахунку Веспер. В ході свого розслідування агент 007 знайомиться з дівчиною Каміллою, яка є професійним кілером. Вона також хоче помститися організації «Квант». Тому дівчина виявила одного з членів злочинної організації. Домінік Грін веде переговори з впливовим генералом, який хоче отримати велику суму грошей і контролювати населення Болівії.

Камілла і Джеймс діятимуть за своїми правилами, ризикуючи всім, щоб зробити довгоочікувану відплату. ©Kino4ua Квант милосердя 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Такий
    Такий
    26 червня 2022 04:21
    + +1 -
    Цікавий фільм!