Kino4ua.com
FullHD 1080p

Ескобар

Рік:
Ор. назва:
Loving Pablo
Країна:
Іспанія, Болгарія
Режисер:
Фернандо Леон Де Араноа
Тривалість:
02:03
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Фільм Ескобар 2017 - біографічна драма про життя Пабло Ескобара, колумбійського наркобарона і політика. Він був одним з творців Медельїнського картелю - організації, яка займалася ввезенням наркотиків в США. До тридцяти років Ескобар став одним з найбагатших людей світу.

1981 рік. Колумбія. Телеведуча Вірхінія Вальєхо знайомиться з Пабло Ескобаром в його маєтку. В інтерв'ю чоловік розповідає про наміри побудувати безкоштовні будинки для бідних, оскільки йому боляче бачити страждання людей, що живуть на вулицях. Будучи повністю зачарованої своїм новим знайомим, Вірхінія не ставить питань стосовно фінансових коштів на реалізацію цього проекту. Мотив Ескобара, який створив прибутковий нелегальний бізнес і добився поваги в злочинному світі, полягав в тому, щоб зайняти свою нішу в Конгресі. Будівництво ж будинків для бідних стало продуманим кроком до того, щоб заручитися підтримкою населення країни.

У 1982 році Пабло Ескобар висуває свою кандидатуру і стає заступником конгресмена в Колумбії, але також продовжує вести свій нелегальний бізнес. Вивіряючи кожен крок, наркобарон рухається до поставлених цілей і досягає їх, стаючи все більш могутнім і багатшим. Це триває до тих пір, поки вбивство політичного діяча, який розпочав антікокаінову компанію, не поклало початок відкритої кривавої війні між урядом і наркокартелями.

За основу картини була взята книга «Любити Пабло, ненавидіти Ескобара» авторства закоханої в нього журналістки. ©Kino4ua Ескобар 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?