Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Королівство

Рік:
Ор. назва:
Kingdom
Країна:
Південна Корея, США
Режисер:
Кім Сон-хун
Тривалість:
00:50:47
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka, LostFilm
Чосон після руйнівної війни. Правитель, який довго хворів вмирає, але він повертається до життя у вигляді хижої нежиті, що ретельно приховує королівський радник Чо, при цьому не забуваючи регулярно годувати монарха придворними. Після невдалої спроби побачитися з батьком наслідний принц Лі Чхан, ризикуючи бути звинуваченим в державній зраді, покидає палац, щоб зустрітися з вилікувавши правителя лікарем Лі. Прибувши в сільську лікарню, де практикував Лі, принц і його охоронець виявляють повний розгром і купи трупів, захованих від сонця. ©Kino4ua Королівство 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?