Kino4ua.com

Засновник

Рік:
Ор. назва:
The Founder
Країна:
США
Режисер:
Джон Лі Хенкок
Тривалість:
01:55
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Кінофільм під назвою «Засновник» покаже глядачам історію чоловіка, який створив цілу грандіозну мережу швидкого харчування McDonald's. До 52-розум років Реймонд Крок встиг попрацювати на різних професіях. Зокрема, менеджером з продажу нерухомості, і музикантом. А найближчим часом Реймонд займався розповсюдженням міксерів. Одного разу йому зробили досить велике замовлення коктейльних міксерів. Виявилося, що для ресторанчика, власниками якого були брати МакДональдси. Брати продемонстрували свій заклад. 

Головною ідеєю обслуговування в ньому було дуже швидке приготування їжі для клієнтів за якихось кілька хвилин. Кроку вельми сподобалася ідея ресторанчика швидкого харчування, і чоловік запропонував використовувати її в глобальному масштабі, освоюючи все нові великі мегаполіси і маленькі міста. Але бачачи нерішучість МакДональдсів в розвитку масштабного бізнесу, він сам ризикує своїми заощадженнями і навіть закладає житло. Так Реймонд Крок втілює в життя цю неймовірну задумку і робить мережу ресторанчиків такими відомими і поширеними повсюдно. ©Kino4ua Засновник 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?