Kino4ua.com

Поньо на кручі

Рік:
Ор. назва:
Gake no ue no Ponyo
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хаяо Міядзакі
Тривалість:
01:41
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Повнометражний анімаційний мультфільм «Рибка Поньо на кручі» легендарного японського майстра Хаяо Міядзакі випущений в 2008 році. Маленька золота рибка червоного кольору по імені Поньо - не проста рибка, вона дочка великої і прекрасної морської богині і всемогутнього морського чаклуна. У Поньо в морі безліч маленьких рибок-сестричок. Справжнє ім'я рибки - Брюнхильда. Можливо, саме вона є тією самою рибою-русалкою, яка вміє викликати страшні урагани. Поньо має здатність перетворюватися на людину, спробувавши краплю людської крові. Але якщо від неї відмовиться той, хто зробив її людиною, вона загине і зникне, перетворившись в піну морську.

Одного разу цікава рибка Поньо близько підплила до берега, щоб поспостерігати за життям людей. Раптово хвиля викинула її на берег і Поньо потрапила в скляну банку. Так вона зустріла Сооске - п'ятирічного хлопчика, який знайшов її, підібрав і забрав з собою. Сооске живе зі своєю мамою в будинку на високій кручі біля моря. Папа хлопчика рідко буває вдома, він працює капітаном риболовецького судна. Маленька Поньо і Сооске відразу здружилися. Добрий хлопчик сподобався рибці, вона полюбила його і дуже захотіла стати справжньою людиною. Друзі разом переживають пригоди, і мрія Поньо здійснюється - вона стає п'ятирічною дівчинкою. ©Kino4ua Поньо на кручі 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?