Kino4ua.com
PG

Чаклунка: Повелителька темряви

Рік:
Ор. назва:
Maleficent: Mistress of Evil
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Хоакім Роннінг
Тривалість:
01:59
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Хіба може добре серце і душа відразу озлобитися? Спочатку люди народжуються щирими, невинними, діти прагнуть до любові і тепла, при відсутності яких і настає та сама психологічна травма, що впливає на все подальше життя, на ледь сформований характер. Іноді трагедія трапляється в дорослому житті, і в цьому випадку розбите серце людини, його зранена душа прагне позбутися від болю, але не може. Так починається програма саморуйнування і помсти, що приносить шкоду всім навколо, в тому числі і тому, хто став її ініціатором.

Малефісента народилася в прекрасному місці, де народжуються казки, відбуваються дива. Тонкі болота населяють мирні жителі, яким відчайдушно заздрять люди, що живуть по сусідству. Багатство і гармонія мирних сусідів засліпила їх, ось-ось щось станеться, а поки малятко облюбувала старе дерево в якості притулку. Першим її другом, крім гномів і фей, став людський хлопчисько Стефан. Лісова варта зловила його на крадіжці, але голодний сирота просто хотів їсти, а маленька фея йому в цьому допомогла. Тоді його здобиччю стало залізне кільце, але з тих пір парочка нерозлучна, робить неймовірні вчинки, відправляється в невідомі подорожі. Їх дружба могла б ознаменувати кінець ворожнечі між людьми і чарівними мешканцями боліт, але подорослішав Стефан став перетворюватися в тих, хто ненавидить чарівний народ. Закохана Малефісента нічого не помічає, а коли станеться нещастя, буде занадто пізно. Їхні шляхи розійдуться, дівчина стане ярої захисницею свого світу, перетворившись на могутню чаклунку. Захопити землі намірився король, але непереможна фурія боліт розгромила військо противника. Король оголошує солідну винагороду тому, хто наважиться вступити в нерівну сутичку з чаклункою, і на цю пропозицію несподівано відгукується Стефан. Думка про те, що він може стати чоловіком принцеси, надає йому хоробрості, але як же швидко він забув добро, яке давала йому Малефісента. Він вчинив зраду, відрізавши крила тієї, яка йому повірила, пробачила, мріяла про спільне з ним майбутнє. Її помста відтепер спрямована проти людей, і першою поплатиться маленька принцеса, яка тільки що з'явилася на світ. В майбутньому вона вколеться веретеном і засне назавжди. Пробудити її допоможе поцілунок істинної любові, але Філіп не зміг цього зробити. Тоді хрещеницю пробуджує Малефісента, щоб відбулося об'єднання королівств. Безтурботне життя триватиме недовго, жителям знову загрожує небезпека.... ©Kino4ua Чаклунка: Повелителька темряви 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?