Kino4ua.com

Роккі

Рік:
Ор. назва:
Rocky
Країна:
США
Режисер:
Джон Г. Авільдсен
Тривалість:
02:00
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) R5
У маленькому місті Кенсінгтон штат Філадельфія для проведення чергового бою прибуває володар грізного прізвиська Костолом, всесвітньо відомий боксер Аполло Крід. Однак, на превеликий жаль уболівальників, за день до початку поєдинку його противник несподівано отримує досить серйозну травму. Тоді, щоб привернути увагу преси і збільшити власну популярність, Крід оголошує рекламну акцію - він запрошує місцевих спортсменів продемонструвати, на що вони здатні і вийти з ним на ринг.

Чемпіона розвеселила кличка одного з кандидатів - "Італійський жеребець" і він робить свій вибір. Його суперником стане Роккі Бальбоа - звичайний хлопець, що живе в бідності, вдень працює на дрібного гангстера, вибиваючи для нього гроші з боржників, а вечорами відвідує спортзал. Юнак, чудово розуміючи, що у нього немає ні найменшого шансу на перемогу, все одно погоджується спробувати свої сили і, не маючи наміру здаватися, починає цикл виснажливих, своєрідних тренувань. Завзятість і віра в себе принесли плоди - вже в першому раунді йому вдалося відправити в нокдаун професіонала, безмірно здивувавши глядачів, і змусивши їх хвилюватися і вболівати за себе до самого фіналу. ©Kino4ua Роккі 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?