Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Роккі 4

Рік:
Ор. назва:
Rocky IV
Країна:
США
Режисер:
Сільвестер Сталлоне
Тривалість:
01:31:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сімейство Бальбоа зайнято активними приготуваннями до двох свят: річниці від дня весілля Роккі і прекрасної Адріани і дня народження брата жінки, добродушного буркуна Полі Пенніно. Легендарний боксер насолоджується заслуженим відпочинком і тихим сімейним щастям, коли отримує сумні звістки про старого нерозлучного друга. Аполло Крід отримав виклик від радянського офіцера, боксера-любителя Івана Драго, відомого надмірною жорстокістю і бездоганною фізичною підготовкою. Незважаючи на цю інформацію, чоловік прийняв бій, сподіваючись з гідністю завершити спортивну кар'єру і запам'ятатися численним шанувальникам в амплуа тріумфуючого переможця.

Однак спортсмен недооцінив майстерність, техніку і характер суперника. Безжальний і холоднокровний, той перетворив спаринг в кровожерливе побиття дезорієнтованого противника, планомірно катуючи його низкою нищівних ударів. Другий раунд завершився справжньою трагедією - змучений і знесилений американець втратив свідомість прямо на рингу, звалився на залитий кров'ю підлогу і помер. Головний герой сюжетного оповідання, болісно переніс смерть бойового товариша, він жадає помсти. Він прямує до Москви, щоб поборотися за честь покійного і відновити справедливість. ©Kino4ua Роккі 4 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?