Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

П'ятниця 13: Частина 5: Новий початок

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th: A New Beginning
Країна:
США
Режисер:
Денні Стейнманн
Тривалість:
01:32:17
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Складно уявити, що кошмар, нарешті умертвлений і знищений в недалекому минулому, «воскресне» у фільмі жахів «П'ятниця 13-е - Частина 5: Новий початок». Більш того, сила Джейсона Вурхіза стане настільки велика, що потягатися з ним тепер навряд чи зуміє хоч хтось. Смерть і людські страждання - колишня і незмінна мета жорстокого вбивці. Задоволення для нього - це жахливі знущання над наївними жертвами, які необачно вирішили заглянути в його зловісне лігво «Кришталеве озеро». Місце, з настільки райською назвою, вселяє кожному, хто хоча б наближається до нього, невимовний жах, неконтрольовану паніку і нестримний страх. Але завжди знайдуться навіжені «герої», нібито випадково опинилися в настільки чудовому, але страшному місці. Ось тут-то і починається жахлива гра вправного на тортури лиходія. Граючись зі своїми приреченими жертвами, він екстатично насолоджується їх передсмертними муками. Його бавлять їх крики про хоч чиюсь допомогк і сліпа надія на виживання. Він знає, кожен, хто забрів до нього «в гості», приречений. Його доля - смерть від рук містичного маніяка в незмінній хокейній масці ... ©Kino4ua П'ятниця 13: Частина 5: Новий початок 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?