Kino4ua.com

П'ятниця 13 - Частина 7: Нова кров

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th Part VII: The New Blood
Країна:
США
Режисер:
Джон Карл Бюхлер
Тривалість:
01:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Джейсон Вурхиз - не зовсім звичайний убивця ... На рахунку безжального монстра сотні безневинних жертв, але відправити на той світ його самого - практично неможливо. Одному із щасливчиків вдалося прикувати Джейсона на дні «Кришталевого озера», де він і нудьгував на самоті ... Тіна Шеперд - не зовсім звичайна дівчина ...

Вона може передбачати майбутнє і пересувати предмети на відстані. Її непередбачуваний дар звільнив Джейсона з його підводної в'язниці, і кошмар починається знову! Тепер надприродні здібності Тіни - єдина надія на порятунок. Але чи є у дівчини шанс у боротьбі з непереможним і кривавим чудовиськом? ©Kino4ua П'ятниця 13 - Частина 7: Нова кров 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?