Kino4ua.com
480p
R

П'ятниця 13: Частина 8 (Джейсон штурмує Манхеттен)

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Країна:
США, Канада
Режисер:
Роб Гедден
Тривалість:
01:40:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Чергова, восьма частина про маніяка у воротарській масці, що знищує всіх і вся на своєму шляху, продовжує серію кривавих злочинів, повсталого з могили Джейсона. Монстру-вбивці, напевно, набрид свій «райський куточок» - Кришталеве озеро і режисери переносять події в мегаполіс - Нью-Йорк. В один день повз погляду Джейсона не поспішаючи проходило судно з відпочиваючими випускниками школи і нові жертви були намічені вбивцею. Любителям жахів ця кінокартина повинна сподобатися. Кожні кілька миттєвостей можна буде бачити криваві сцени. На обмеженому просторі, де жертвам нікуди тікати, кадри розправи з невинними людьми виглядають ефектніше, ніж на більшій території, де більше можливостей уникнути небезпеки. Хоча головними героями і значаться молода любовна парочка, фанати «П'ятниці 13» завжди більше спостерігають за діями Джейсона. Чи вдасться кому-небудь приструнити маніяка? Але монстру постійно вдається воскрешати. Джейсону байдуже кого вбивати. Він жорстко розбирається зі школярами, з іншими грабіжниками, з відвідувачами ресторану. Розправившись на кораблі з пасажирами і затопивши його, вбивця направляється в сторону Манхеттена. ©Kino4ua П'ятниця 13: Частина 8 (Джейсон штурмує Манхеттен) 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?