Kino4ua.com

Білі не вміють стрибати

Рік:
Ор. назва:
White Men Can't Jump
Країна:
США
Режисер:
Рон Шелтон
Тривалість:
01:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Авторский (Дохалов)
У свій час в Лос-Анджелеса було прийнято грати в баскетбол на гроші, і як це водиться в таких ситуаціях завжди з'являються шулери. Біллі і став одним з таких шахраїв від баскетболу, він вдало користується тим, що він білий. Адже всі знають що в баскетбол добре грають лише чорні спортсмени. Таким чином він не погано заробляє собі на життя, поки не настає час віддавати старі борги. На додачу до всього на горизонті з'явився Сідней - відмінний темношкірий баскетболіст, який сильно заважає Біллі. Між ними починається справжнє протистояння на майданчику і за її межами. Але в один прекрасний момент хлопці розуміють, що якщо вони об'єднаються в одну команду то зможуть заробити набагато більше грошей ніж поодинці. ©Kino4ua Білі не вміють стрибати 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?