Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Особистий охоронець / Охоронець

Рік:
Ор. назва:
The Bodyguard
Країна:
США
Режисер:
Мік Джексон
Тривалість:
02:09:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Френк працював співробітником безпеки в адміністрації президента, але пішов зі служби, після того як на Рейгана було скоєно замах. Тепер йому запропонували нову роботу в якості охоронця для популярної співачки. Френк неохоче погоджується, і приймає пропозицію, але стосунки у нього з персоналом не склалися з перших же днів. Охоронець звик сумлінно виконувати свою роботу і навіть готовий віддати своє життя, якщо буде потрібно. Однак в цілковитому безладі, який твориться навколо співачки, безпеку гарантувати неможливо, тому Френк починає нав'язувати свої правила. ©Kino4ua Особистий охоронець / Охоронець 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?