Kino4ua.com
PG-13

Парк Юрського періоду

Рік:
Ор. назва:
Jurassic Park
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:07
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Професор і експресивний багач вмовляє кількох вчених-палеонтологів поїхати з ним на острів біля узбережжя Коста-Ріки, де він організував справжній доісторичний парк Юрського періоду. У цьому парку водяться справжнісінькі стародавні тварини - динозаври всіляких видів, створені за допомогою генної інженерії, яким і належить стати справжнім цвяхом програми нового атракціону. Коли до відкриття парку залишається всього кілька днів, то один із співробітників порушує систему охорони. Це призводить до того, що після грозової зливи система захисту виявляється знеструмлена і динозаври опиняються на волі, де вони починають справжнє полювання на слабких людей. Кому ж вдасться перемогти в цій сутичці - людям або динозаврам? ©Kino4ua Парк Юрського періоду 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?