Kino4ua.com

Від заходу до світанку

Рік:
Ор. назва:
From Dusk Till Dawn
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:48
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Класика світового кіно від Квентіна Тарантіно і Роберта Родрігеса, фільм "Від заходу до світанку" вийшов на екрани ще в 1995 році. Багато хто до виходу цієї кінострічки не чули про Родрігіса, але все-таки більше в успіху фільму зіграла робота Тарантіно як сценариста, і крім того він же і зіграв одну з головних ролей.

Сюжет трилера починається з того, що два брата-бандита ховаючись від поліції зупиняються в одному з мотелів на невідомої дорозі. Вночі, коли брати вирішують пропустити по стакану, вони помічають, що щось негаразд зі всіма хто їх оточує. ©Kino4ua Від заходу до світанку 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?