Kino4ua.com

Гра

Рік:
Ор. назва:
The Game
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:09
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ніколас Ван Ортон - людина успіх. Він багатий, неперевершений в очах жінок, йому заздрять, він просто летить по життю. Відмінною рисою його є вміння зберігати контроль над будь-якою ситуацією, і вміння тримати руку на пульсі відбуваючих навколо подій, і якщо треба маніпулювати ними. Але ось напередодні свого дня народження Ніколас отримує дуже дивний подарунок, запрошення на участь в якомусь заході під назвою - Гра. Йому пообіцяли, що участь в грі допоможе повернути гостроту відчуттів, яку він порозгублював за довгі роки пересиченого існування. І лише вступивши в гру, головний герой усвідомлює, що ставкою є його життя, і далеко не факт що перемога збереже її.

Цей фільм став одним із шедеврів американського, та й що кривити душею, світового кіно. Світ картина побачила в уже далекому 1997 році. Девід Фінчер, він же режисер картини, змусив глядача насолоджуватися своїм творінням, і просто розбурхав кінокритиків своїм шедевром. А в головній ролі виступив неперевершений актор, шалено харизматичний чоловік - Майкл Дуглас. У фільмі розкривається золота істина, яка змушує усвідомити нас те, що не все в світі крутиться навколо грошей, а є ще й інші цінності.
©Kino4ua Гра 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?