Kino4ua.com

Первісний страх

Рік:
Ор. назва:
Primal Fear
Країна:
США
Режисер:
Грегорі Гобліт
Тривалість:
02:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
У Чикаго відбувся сенсаційний злочин, який приголомшив місто своєї жахливістю - прямо в церкві з особливою жорстокістю був зарізаний шановний архієпископ. По гарячих слідах був заарештований 19-річний Аарон. На одязі юнака була виявлена кров священнослужителя, а на знарядді вбивства - його відбитки пальців, тому практично всі вважають його вбивцею. Обурена громадськість схвильована. Убивці світить смертна кара, проте його провину ще належить довести в суді. Хлопець твердить, що невинний. Хоча всі докази і сходяться на Аароні, справа виявляється неймовірно заплутаною. Вона зацікавлює амбітного, процвітаючого адвоката Мартіна Вейла, який вирішив зміцнити свою і без того блискучу репутацію. Чуття професіонала підказує йому, що юнак не вбивав єпископа. Вейл впевнений, що виграє цей резонансний процес і береться за безкоштовний захист нещасного, переляканого хлопчика. Однак опоненти пред'явили суду вагомі докази провини Аарона, причому самим затятим обвинувачем виступає прокурор Дженет Вінейбл, колишня коханка Вейла. Самовпевнений адвокат буквально одержимий метою виграти цю справу. Судовий процес перетворюється в цікаве розслідування з самими непередбачуваними поворотами і великою кількістю сюрпризів. ©Kino4ua Первісний страх 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?