Kino4ua.com

Догма

Рік:
Ор. назва:
Dogma
Країна:
США
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
02:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет комедійного фільму "Догма" розповідає про пригоди двох занепалих ангелів Локі і Бартлбі, яких Господь прогнав з раю і заслав на Землю за непослух. Блукаючи по землі і мріючи про повернення додому, ангели дізнаються про реальну можливість здійснити свою мрію. Католицька церква справляє оновлення застарілих догм і пропагує відпущення гріхів кожному, хто пройде через освячену арку в соборі в Нью-Джерсі. Для повернення в рай Локі і Бартлбі всього то необхідно пройти через арку.

Але завдання ускладнюється, щоб увійти в собор ангелам потрібно позбутися від крил і стати смертними. Тільки після цього можна виконати обряд проходження через арку, померти і благополучно повернутися додому на Небеса. Однак, Локі і Бартлбі чекає великий сюрприз, якщо вони виконають обряд, то порушиться принцип світобудови і світ припинить своє існування, що спричинить за собою вихід з пекла демона Азраила. Порушити догму може тільки пра-пра ... пра-пра внучата племінниця Ісуса Христа на ім'я Віфанія, на пошуки якої відправляються ангели. ©Kino4ua Догма 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?