Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пункт призначення 2

Рік:
Ор. назва:
Final Destination 2
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Р. Елліс
Тривалість:
01:30:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Початком фільму «Пункт призначення 2» служить справжня катастрофа, яка розгорнеться на автостраді якраз в той час, коли по ній буде їхати авто з головними героями. Кімберлі вирішила приємно провести час в компанії з друзями, але під час їзди по трасі у вантажівки, навантаженого колодами, трапляється технічна неполадка. Будівельні матеріали падають на дорогу і створюють величезну автокатастрофу, в якій гине безліч людей, включаючи і Кім. Ось тільки дівчину відвідало лише бачення, але коли перші схожі елементи проявляються, дівчина вирішує не їхати далі. У підсумку, хлопці виживають і на власні очі спостерігають, як в аваріях гинуть нещасні, кому не так пощастило. Ось тільки везінням це не назвеш, адже через деякий час «щасливчики» починають гинути один за іншим.

З першого погляду може здатися, що причиною смерті служить випадковий збіг обставин, але те, що друзі розлучаються з життям один за іншим, а самі речі просто не могли так рухатися, викликає серйозні побоювання. Що це, доля вирішила пограти зі смертними? Деякі зловісні сили вирішують звести з світу ... Кого? Кому могли перешкодити звичайні підлітки? Багато питань, відповіді на які може дати одна дівчина.

Кім звертається за допомогою до дамочки, яку посадили в психіатричну лікарню. Вона яскраво стверджувала, що сама смерть слідує по її п'ятах, і лише в оточенні м'яких стін дівчина відчуває себе в безпеці. Чи допоможе нова знайома уникнути неминучої трагедії? Чи зможе героїня обдурити саму «кістляву з косою»?

«Пункт призначення 2» - продовження фільму жахів, в якому нас чекає величезна кількість захоплюючих моментів, які змушують задуматися, чи такі вже ми всевладні? Чи можемо управляти власною долею або право вибору є лише ілюзією? ©Kino4ua Пункт призначення 2 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?