Kino4ua.com
PG-13

Пережити Різдво

Рік:
Ор. назва:
Surviving Christmas
Країна:
США
Режисер:
Майк Мітчелл
Тривалість:
01:31
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Він розлучився зі своєю дівчиною. І що ж робити, як бути, адже у нього навіть немає рідних і близьких ... Він абсолютно самотній. Не одному ж святкувати Різдво ?! Він збирається з думками, і відправляється в будинок, де колись йому було затишно і тепло, де його оточувала любов і турбота рідних, де в пам'яті все ж залишилися теплі і милі серцю спогади з дівоцтва. Однак сумно ... відтепер там проживають зовсім чужі йому люди - малозабезпечена сім'я Валко, яка забита суспільством і перебуває на межі розпаду. Дрю робить їм незвичайну пропозицію: за 250 доларів його прийняти в свою сім'ю, уявити, що він їх син і дружно відсвяткувати Різдво. Але уявлення сімейства Валко і Дрю про Різдво абсолютно не збігаються. Для Летама Різдво - це дружні і привітні посиденьки в сімейному колі, в центрі столу індичка, катання з гірок і величезна ялинка у вітальні. Для Валко це - період сварок і маса докорів. Спритно вжившись в роль сім'янина, Летам своїм новоспеченим батькам допомагає зберегти шлюб. ©Kino4ua Пережити Різдво 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ѣ́ѣ́Ѵ́ѵ́ѢѣѴѵ
    19 квітня 2023 14:19
    + +1 -

    Щоб ти знав, як я був молодим, ми в твоєму віці і у властивий час не пускали слинок на оголених дамочок в комп'ютері. Ми коли в селі шукали пригоди на власну голову, бігли за сарай, ловили першу-ліпшу вульгарну дівчинку, їй платили четвертак і вона нам у відповідь показала своє оголене, фронтальне та верхнє хазяйство.


  2. Smila
    Smila
    17 листопада 2021 22:05
    + 0 -
    relaxedЧудове новорічне тепле кіно! Всім раджу до перегляду.