Kino4ua.com
480p
R

Антураж / Красені (1 - 8 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Entourage
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джуліан Фаріно, Марк Майлод, Деніел Еттіес
Тривалість:
00:28:41
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний персонаж фільму «Красені» - актор-початківець Вінс Чейз, що народився і виріс в Нью-Йорку США, запросив своїх друзів дитинства суперхлопців Еріка, Черепаху і Драму оселитися з ним в його голлівудському розкішному особняку. Вінс придбав його і новенькі Rolls-Royce Phantom і Maserati на кошти від багатомільйонного гонорару, отриманого за свою першу роль у фільмі. На красеня - дебютанта, несподівано для нього самого, обрушилися слава, гроші і солодка голлівудська життя, яку він захотів розділити зі своїми друзями. Хлопці мріяли про те, що для них почнеться безтурботне життя в оточенні довгоногих красунь, що зійшли з обкладинок Playboy. Але життя повернулося до них куди цікавішою стороною, не порівняти ні з якими втіхами Голлівуду ... ©Kino4ua Антураж / Красені (1 - 8 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?